
درد دل مدیر کانون اصحاب المسجد اراک:
مهمترین کار کانونها، «کادرسازی» برای اسلام و انقلاب است
به گزارش روابط عمومي ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد از استان مرکزي، مبین حجازی به مناسبت سالروز تأسيس کانونهاي فرهنگي هنري مساجد ضمن تبریک این روز به فعالان مسجد و کانون گفت: مدیران کانون ها بايد خودمان طرحي نو در اندازيم فرصت را به نسل جوانتر بدهيم در کنار آنها باشيم و حمايتشان کنيم.
وی افزود: اگر مدير کانوني ده سال يا بيشتر مدير است و نتوانسته فردي را جايگزين کند حتماً بايستي کنارگذاشته شود ستاد هم رودربايستي نکند با هماهنگي امام جماعت محترم مسجد، و مشورت مدير فعلي، مديران جوان به کانونها تزريق شوند.
مدير کانون فرهنگي هنري اصحاب المسجد مسجد سيد تقي تقوي اراک گفت: سال ۱۴۰۴ سال جوانگرايي کانونها باشد جوان در کنار ادامه برنامههاي خوب قبلي، ابتکار و خلاقيت را ضميمه کارها مي کند و اتفاقات مثبتي در محله و مسجد شاهد خواهيم بود اشتباهاتي هم اگر باشد که الان هم هست، با کمک هم رفع خواهيم کرد.
وی با بیان اینکه به نظرم اصلاً مدير کانون بالاي ۴۰ سال نداشته باشيم مگر به ناچار گفت: به قول شهيد حمید رضا انصاري(مدیر کانون شهید مدافع حرم) مهمترين کار کانونها، «کادرسازي» براي اسلام و انقلاب است؛ ايشان در مدت مسئوليت رسمي خودشان حداقل پنج نفر را مدير کانون قراردادند و آن عزيزان الان هرکدام مديري قوي در مسئوليت خودشان هستند.
حجازی افزود: کادرسازي يعني تزريق نيروي جديد به مديريت نه فقط جذب کودک و نوجواني که اگر برايش برنامه نداشته باشيم، هرز خواهد رفت و خداي ناکرده از مسجد و دين هم زده مي شود؛ بايد لايههاي مديريتي در کانون شکل بگيرد و بچهها پلهپله بالا بروند، ستاد هم دورههاي مديريتي برگزار کند؛ دورهاي تربيت مربي و ...، مسابقات نقاشي و روزنامه ديواري و سرود و فوتسال و ... خوبه ولي فقط وسيله است، اگر بودجه کمي هست حداقلي است به سمت کارهاي اساسيتر برود.
مديران جوان بيشتر همديگر را ببينند با هم آشنا بشوند، باهم جلسه داشته باشند، کار مشترک انجام بدهند و در محله و شهر تأثيرگذارترباشند، عکسهاي بيست سال گذشته جلسات را نگاه کنيم غالباً افراد را تکراري مي بينيم. قطعاً جوانان قدردان زحمات همه پيشکسوتان و اساتيد هستند و البته کاري که براي خدابوده گم نخواهد شد.