
اجرای طرح نهضت ملی زندگی با آیهها سبب ارتقای سواد قرآنی مردم شد
به گزارش روابط عمومي ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد از استان مرکزي، مرتضي انقاني با بيان اينکه امام جماعت هر مسجد در راستاي اجراي طرح "زندگي با آيهها" در ابتداي هر محفل شرح مختصري در خصوص آيه روز ارائه ميکند ادامه داد: محفل نوراني جزءخواني هر روز در يک مسجد از ساعت ۱۵:۴۵ آغاز و ساعت ۱۷:۱۵ خاتمه مييابد.
وي گفت: همکاري در طرح "زندگي با آيهها " و پخش تفسير آيه مربوطه با کارشناسي امام جماعت مسجد از ساعت ۱۵:۴۵ تا ۱۶ برگزار و ساعت ۱۶ تا ۱۷ تلاوت ترتيل توسط قاريان معرفي شده از سوي شوراي عالي قرآن انجام ميشود.
مدير ستاد کانونهاي فرهنگي هنري مساجد استان مرکزي با اشاره به اجراي طرح ملي «مسطورا» در ماه مبارک رمضان سال گذشته گفت: اين طرح پارسال با هدف ترويج گفتمان «زندگي با آيهها»، در راستاي اقامه جهاد تبيين قرآني و گفتمانسازي و تبديل مفاهيم منتخب قرآني به مسلمات فکري و رايجترين افکار مشترک بين همه اقشار جامعه و حفظ آيات کليدي کتاب خدا از سوي خادمان و دغدغهمندان قرآني اجرا شد.
وي با اشاره به برنامههاي کانونهاي فرهنگي هنري مساجد در ماه مبارک رمضان به برگزاري گفتمانهاي ديني، مجالس وعظ و سخنراني با حضور ائمه جمعه و جماعات، مبلغان، روحانيون بومي و اعزامي گفت: جشن ميلاد امام حسن مجتبي (ع)، برگزاري مراسم شبهاي قدر و عزاداري به مناسبت شهادت حضرت علي (ع) از ديگر برنامههاي کانونهاي فرهنگي هنري مساجد استان مرکزي است.
مدير ستاد کانونهاي فرهنگي هنري مساجد مرکزي گفت: آئين غبار روبي مساجد در ۶۳۰ کانون فرهنگي هنري اجرا شد و اعضاي کانونها با انجام اين اقدام پسنديده مسجد را آماده ورود به ماه مبارک رمضان کردند. همچنين شستن فرشها و پردهها، گردگيري و نظافت مساجد از اموري بود که اعضاي کانونها در انجام آن مشارکت داشتند.
انقاني ادامه داد: ساير اقشار استان مرکزي با حضور در مساجد محله از برنامههاي مختلف اين پايگاههاي فرهنگي بهره مند ميشوند.
وي تصريح کرد: ستاد کانونهاي فرهنگي هنري مساجد استان مرکزي همگام با ساير دستگاههاي فرهنگي در اجراي برنامههاي ماه مبارک رمضان مشارکت دارد و در اين راستا ۱۵ کانون فرهنگي هنري شاخص شهر اراک در اجراي طرح زندگي با آيهها تعامل و همافزايي لازم را دارند.
مدير ستاد کانونهاي فرهنگي هنري مساجد استان مرکزي گفت: آيههاي قرآني، آرامش را به زندگي انسان هديه ميدهد اگر زندگي ما با قرآن نهادينه شود، آسايش و سعادت دنيوي و اخروي خواهيم داشت.
انقاني افزود: زندگي با آيهها علاوه بر هدايت فردي به ما درس ايستادگي نيز ميدهد و بايد اذعان کرد تلاوت صحيح قرآن کريم ميتواند مفاهيم قرآني را در جامعه ترويج و سواد قرآني مردم را ارتقا دهد.